Jonge duiven vluchten voor 3 augustus

Sportvrienden,

Wederom worden richting het einde van de week weer hoge temperaturen verwacht en met name op de dag van inkorving (vrijdag) met maximale middagtemperaturen boven de 30⁰C. Voor de zaterdag liggen de verwachte temperaturen gelukkig een stukje lager en zullen naar verwachtingen niet boven de 30⁰C komen. In verband met de geschetste weersituatie hebben we na overleg met de regio's gemeend om de volgende maatregelen te treffen voor de jonge duiven vlucht voor aankomend weekend:

1. Het aantal duiven per mand te verminderen van 31 naar 25 duiven per mand. Wel dienen eventuele restmanden zo veel mogelijk voorkomen te worden volgens de daarvoor geldende regels in het informatieboekje.
2. De jonge duiven vlucht van 3 augustus zal vervlogen worden vanaf een kortere afstand. De Regio Zuid besturen hebben gekozen voor Pommeroeul. En het Regio Noord bestuur voor Isnes.
3. Behoudens extreme weersomstandigheden zal in week 32 overeenkomstig het vliegprogramma de NPO vlucht vanuit St Quentin vervlogen worden.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 31 juli 2013 om 7:11 uur

Scroll naar boven