Jeugdcompetitie 2011

Ochten, augustus 2011,

Beste Jeugdleden,

Als jeugdcommissie hebben wij besloten om in het seizoen 2011, een jeugdcompetitie “jonge duiven” te organiseren over de laatste drie Afdelingsvluchten: Peronne – Breuil le Verte – Mantes La Jolie.

Alle jeugdleden van de GOU kunnen aan deze competitie meedoen, of jullie nu zelfstandig spelen of in combinatie met een senior lid. Er zijn mooie prijzen te verdienen en er wordt een kampioenschap vervlogen over deze drie vluchten.

Opgeven voor deelname: even een telefoontje of een email sturen, met jouw naam en verenigings-lidnummer, in welke regio je speelt en of je wel of niet op zondag vliegt, dan weten wij voldoende.

De bovenste vijf (jonge) duiven van de inkorfstaat doen mee aan deze competitie.

Vraag je verenigingsfunctionaris of hij ervoor zorgt dat de aankomstbestanden (W-bestanden) van deze vluchten naar mij worden gemaild. Geef voor alle zekerheid door aan de verenigingsfunctionaris dat we deze competitie organiseren, zodat hij in ieder geval op de hoogte is.

Verenigingsuitslagen worden NIET geaccepteerd.

Hebben jullie nog vragen of opmerkingen neem dan even contact met mij op:

Karina Roelofsen
Beukenlaan 40
4051 GG Ochten.
Telefoon : 0344-643416
Mobiel : 06-28747898
Email : troelofsen@kliksafe.nl

Namens de jeugdcommissie van de GOU
Karina Roelofsen.

Noteer vast deze datum:
Jeugdmiddag van de GOU vindt plaats op zaterdagmiddag 22 oktober 2011 in het Duivensportcentrum te Apeldoorn. Jullie krijgen hierover t.z.t. nader bericht.

Bijgewerkt op 5 augustus 2011 om 20:18 uur

Scroll naar boven