Jeugdcompetitie 2009

Beste Jeugdleden,

 

Als jeugdcommissie hebben wij besloten om in het seizoen 2009, net als in 2007 en 2008 een jeugdcompetitie “jonge duiven” te organiseren over de laatste drie Afdelingsvluchten: Peronne – Breuil le Vert – Mantes la Jolie.

 

 

Alle jeugdleden van de GOU kunnen aan deze competitie meedoen, of jullie nu zelfstandig spelen of in combinatie met een senior lid. Er zijn mooie prijzen te verdienen en er wordt een kampioenschap vervlogen over de drie vluchten.

 

De jeugdleden welke in december 2008 op de jeugddag zijn geweest, hebben drie ringen thuisgestuurd gekregen, deze drie duiven mogen extra meedoen aan dit concours. Met deze drie duiven wordt een duifkampioenschap vervlogen.

 

Even het aanmeldingsformulier invullen en per omgaande terugsturen, per e-mail, telefonisch opgeven kan ook. Vul de vijf en/of drie ringnummers in van de duiven welke mee gaan doen aan deze competitie.

 

Na afloop van iedere vlucht moet je uiterlijk op maandag na de vlucht een aankomstlijst, of een kopie van het bovenblad van de inkorfstaat, opsturen. Probeer dit zoveel mogelijk in clubverband met elkaar te doen, of vraag je verenigingsfunctionaris of hij ervoor zorgt. Het adres is:

 

K. Roelofsen
Beukenlaan 40
4051 GG Ochten

 

Verenigingsuitslagen worden NIET geaccepteerd.

 

Hebben jullie nog vragen, opmerkingen of horen jullie van iemand welke wel jeugdlid is en geen aanmeldingsformulier heeft ontvangen neem dan even contact met mij op:

 

Telefoon: 0344-643416
Mobiel : 06-28747898
Email : troelofsen at kliksafe.nl

 

Namens de jeugdcommissie van de GOU
Karina Roelofsen.

 

Noteer vast deze datum:

Jeugd(dag) van de GOU vindt plaats op vrijdagavond 15 januari 2010 in Duivensportcentrum te Apeldoorn.
Jullie krijgen hierover t.z.t. nader bericht.

Zie bijlage: Aanmeldingsformulier jeugdcompetitie 2009.pdf

Bijgewerkt op 1 augustus 2009 om 8:21 uur

Scroll naar boven