Jeugdavond G.O.U. afdeling 8 2015

Jeugdavond G.O.U. afdeling 8 2015

Op j.l. vrijdagavond 27 november mochten wij ons jaarlijks terugkerende uitreiking van onze deel- en generaal kampioenen houden. Door de leeftijd is het ieder jaar weer fijn om nieuwe gezichten in ons midden te zien. Dit betekent voor ons dan ook dat de hobby toch nog door de jeugd mag worden beoefend. Het ene jaar wordt de uitreiking gedaan op zaterdag en het andere jaar op de vrijdagavond. Want veel jeugd is op zaterdag ook op ander vlak nog sportief bezig. En we proberen ook daar rekening mee te houden.

Ook dit jaar was de opkomst wat minder als in de begin jaren, maar dat deed niet onder voor de gezelligheid van deze avond. Het was zeer verblijdend dat de meeste generaal kampioenen in ons midden waren. De avond werd geopend door Hans Bruggeman door meteen de deelkampioenen te huldigen. En daarna aansluitend een paar rondjes bingo te draaien. Want voor deze avond was nog een verrassing gepland omdat we 15 jaar bestonden. Rond half negen arriveerde een heuse frietkraam. Maar eerst werd er nog een advertentie quizformulier uitgedeeld welke ze tijdens het eten konden maken. Hiervoor moesten ze het SPOOR DER KAMPIOENEN gebruiken. Ze hadden het dan ook razend druk, want lekker eten en puzzelen is hard werken geblazen. Ook voor de ouders, opa en oma’s was er een puntzak friet met snacks. Nadat iedereen verzadigd was (en dat duurde wel even), werd er nog een rondje bingo gespeeld en kon de commissie de ingeleverde quizformulieren nakijken. De quiz was door iedereen goed gemaakt. En daarom werd er steeds een naam geloot en die mocht op een tafel vol duivenartikelen wat uitkiezen. Dit was dan ook voor het grootste gedeelte gesponsord door BEYERS via Dick de Leeuw en PATAGOON via Jan de Werd.

Daarna was het dan ook tijd om de generaal kampioenen te gaan huldigen. Dit werd gedaan door de afgevaardiging van onze afdeling in de personen Hein v/d Berg en Roel den Dulk. Onder luid applaus werden de zeer verdiende bekers uitgereikt aan de jeugdkampioenen met uiteraard een bos bloemen in snoep vorm. Na afloop van deze gezellige avond kreeg de jeugd zoals meestal nog iets mee naar huis. Dit maal was het een zak voer welke was gegeven door de afdeling. Met uiteraard nog wat ander klein spul wat nog door de sponsoren was gegeven. Natuurlijk ontbraken de chocoladeletters ook niet, want het was nog voor sinterklaasavond.

Na een wel thuis voor iedereen, was het dan ook later geworden dan verwacht. En voor de meeste was het nog een wel even rijden voor ze weer thuis zouden zijn. We hopen dat we elkaar de volgende keer (op een zaterdag) weer zien.

Met hartelijke groeten,
Jeugdcommissie afdeling 8 G.O.U.

Bijgewerkt op 10 december 2015 om 22:54 uur

Scroll naar boven