Informatie Vogelgriep, Helmstedt en Argenton

Sportvrienden,

Vogelgriep: Helaas is er toch weer een vogelgriepuitbraak in Biddinghuizen waardoor ook leden van onze afdeling zijn getroffen. De maatregelen zijn gelijk aan die van het seizoen 2022. De gedetailleerde kaart en nadere informatie zijn te vinden op de site Duivensportbond.nl. Wat betreft de procedure m.b.t. gemiddelde punten voor de getroffen liefhebbers verwijzen wij naar het informatieboek op onze site, onder punt 4 van dat informatieboek.

Helmstedt: Zowel bij de afdeling noch bij het NIC Zetten hebben zich belangstellenden gemeld om deel te nemen aan de Olympiadevlucht Helmstedt van afdeling 10 van komend weekend. Derhalve is besloten dat onze afdeling geen inkorfgelegenheid voor deze vlucht biedt. Liefhebbers die alsnog wensen deel te nemen dienen zich te vervoegen bij een inkorfcentrum in afdeling 10.

Argenton: Afdeling 5 organiseert op zaterdag 5 augustus de Olympiadevlucht vanuit Argenton. Inkorven op woensdag 2 augustus. Uitgebreide informatie hierover vindt u o.a. in “Op de Hoogte” van vrijdag jl. In onze afdeling kan hiervoor ingekorfd worden bij de volgende verenigingen:

PV de Lingebode Zetten, Bredeweg 12, Randwijk. Contactpersoon T.Roelofsen 0620065298. Systemen: Alle systemen.
PV de Duivenvriend Wezep, Heidepad 81 T.O, Wezep. Contactpersoon T van ’t Ende 0639238739. Systemen: Atis. Benzing, Unikon
PV. Zuid-Oost Apeldoorn, Hoenderparkweg 14, Apeldoorn. Contactpersoon H.J v.d. Berg 0621527584. Systemen Mega, Tauris, Tipes en Unikon. De duiven worden door afdeling 5 bij de inkorflokalen opgehaald.

Algemene informatie over deze vlucht kunt u inwinnen bij dhr. Ruud Moes tel. 0652824645.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU

Bijgewerkt op 27 juli 2023 om 19:35 uur

Scroll naar boven