Informatie kampioenschappen 2019

Sportvrienden,

We hebben zojuist de volgende twee overzichten op de afdelingssite gepubliceerd:

 • Overzicht verenigingsinformatie voor Compuclub: dit is het jaarlijkse overzicht dat we naar Compuclub sturen om ervoor te zorgen dat de juiste kampioenschappen voor uw vereniging berekend worden en dat verdere wensen (zoals wel of geen verenigingsuitslag, het aantal kampioenenboekjes, wel of geen papieren betaalstaat, wel of geen papier prestatieoverzicht etc.) uitgevoerd worden.
 • Overzicht Niet Op Zondag liefhebbers opgedeeld in:
  • Vitesse/midfond/Jonge duiven (muv NPO, Nationale en Sectorale vluchten)/natoer met daarbij aangegeven of ze de duiven wel of niet op zaterdag terug willen hebben, mocht de vlucht op zaterdag niet gelost kunnen worden.
  • Eendaagse fondvluchten, marathon vluchten,NPO, Nationale en Sectorale vluchten: Dus de liefhebbers die gemiddelde punten wensen te krijgen op deze vluchten.

Gaarne willen we aan de verenigingen verzoeken om deze documenten te controleren en eventuele onjuistheden/wijzigingen/aanvullingen voor 15 maart door te geven.

De volgende gegevens zijn van belang: (onderstaande prijzen zijn van 2018. Prijzen 2019 helaas nog niet bekend. Dit maakt deel uit van de onderhandelingen met Compuclub. 

 • Het berekenen van de verenigingskampioenschappen kost €25,- per jaar.
 • De papieren verenigingsuitslag kost €0,25 per lid per vlucht.
 • Papieren prestatieoverzicht aan het einde van het seizoen kost 0,005 per duif (moet voor het aanvang van het seizoen opgegeven worden). De digitale versie is aan het einde van het seizoen kosteloos online te raadplegen.
 • Papieren betaalstaat/afrekenstroken kost €0,15 per liefhebber

De verenigingsuitslag is wel digitaal op de site van Compuclub te vinden. Mocht u toch willen dat Compuclub de verenigingskampioenschappen berekent of dat toch een papieren verenigingsuitslag gewenst is dan dient u dit ook door te geven.

Naast de controle hebben we ook nog een vraag:

 • Heeft uw vereniging een vaste of mobiele internetaansluiting in uw inkorflokaal? Zo ja, wat is dan het nummer?

U dient uw reactie te versturen naar bestuur@afdeling8gou.nl (voor 15 maart).
 
Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 5 maart 2019 om 21:29 uur

Scroll naar boven