Info terughalen duiven van de drie zaterdagverenigingen

Sportvrienden,

In overleg met de vervoerscommissie is bekeken hoe de duiven van de drie zaterdagverenigingen (welke dit aangegeven hebben) opgehaald zullen worden, mocht er op zaterdag niet gelost kunnen worden (voor de vitesse/midfond afstand m.u.v. de NPO-vluchten).

Gaarne willen we de leden informeren hoe dit ingevuld gaat worden. De vervoerder van Noord is op afroep beschikbaar, mocht er op zaterdag niet gelost kunnen worden. Er zal dan klein vervoer ingezet worden waarvoor een gemiddelde snelheid van 95 km/uur wordt ingeschat. De manden van de drie verenigingen zijn duidelijk te herkennen aan fel blauwe grote labels en zullen dan op de losplaats overgeladen worden naar de wagen die de duiven komt ophalen. Eerst zal de vereniging uit Zuid 3 opgehaald worden en daarna de twee verenigingen uit Noord.

De manden zullen naar de vereniging terug gebracht worden. De kosten zullen circa 1 euro per gereden km bedragen. Dit zal achteraf omgerekend worden naar kosten per duif.

Wel zullen we later nog met verdere informatie ten aanzien van het uiterste beslis moment om een wagen te sturen komen. Dit is met name van belang voor de verdere afstanden. Hierover ontvangen we nog nadere informatie van de vervoerder. Op het moment dat hier meer duidelijkheid over is, zullen we u nader berichten.

Hopelijk hebben we hiermee voldoende  duidelijkheid verschaft.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 15 april 2016 om 20:34 uur

Scroll naar boven