Info rondom vliegprogramma 2020

Sportvrienden,

Voor aanvang van de vluchten heeft u het vliegprogramma voor autokon kunnen downloaden vanaf de site van Compuclub.

Nu er alsnog een nationaal vliegprogramma is gekomen is ons vliegprogramma gewijzigd. Deze wijzigingen moet u handmatig inbrengen in autokon. Dit omdat wanneer Compuclub een nieuw vliegprogramma zou maken om te downloaden  daarvoor eerst een seizoensopruiming moet plaatsvinden waardoor alle gegevens van de eerste vluchten verloren gaan.

Daarom zult u het vliegprogramma handmatig moeten aanpassen. Voor meer informatie hierover kunt de  handleiding voor autokon raadplegen op de site bij Compuclub. Zie pagina 30 hiervan. Belangrijk hierbij is dat u altijd de juiste vluchtcode gebruikt.

Reclame’s e.d. op de uitslagen

Iedere week dienen liefhebbers reclame’s rechtstreeks in bij Compuclub. Dit is al jaren niet toegestaan. Compuclub zal hierop dan ook niet reageren. Reclame’s op uitslagen en vragen voor Compuclub dienen altijd via de contactpersoon van de afdeling te lopen. Zie informatieboek.

Wijziging losplaats M25

Van het NPO bureau hebben wij de mededeling ontvangen dat de losplaats Epernay niet meer beschikbaar is. Daarom zullen de duiven zaterdag a.s. gelost worden in Chalons en Champagne.

 
Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 16 juni 2020 om 7:48 uur

Scroll naar boven