Impressie van de jeugdmiddag 2011

Namens het afdelingsbestuur heeft Jan van Gent de jeugdmiddag in het Apeldoornse Duivensportcentrum bezocht. Er waren zo'n 40 jeugdleden met diverse ouders of begeleiders aanwezig. De middag begon om 14.00 uur met de uitreiking van de deelkampioenschappen.

Daarna was er een spel van "petje op of petje af". Dat werd door de jeugd enthousiast ingevuld. Er waren veel prijzen welke hoofdzakelijk geschonken waren door sponsors. Ook de ouderen werden gevraagd hier aan mee te doen. Jan viel af bij de vraag wie de penningmeester van de afdeling was bij het spel "Jan van Gent petje of Gerard Kok petje af".

Vervolgens werd er drie keer bingo gespeeld dat ook bij de jeugd goed aansloeg. Al was het maar de spanning wie zou winnen. Het volgende onderdeel was eten. Karina Roelofsen had zo'n 240 pannekoeken staan bakken. Die gingen er goed in! Voor degene die geen pannekoek lustte had de commissie een broodje beschikbaar.

Opnieuw werd er een ronde Bingo gespeeld met daarbij prijzen zoals een opleermand of een voederbak. Tot slot werd Jan van Gent gevraagd om de prijzen voor het generaal kampioenschap uit te reiken. Jan bedankt namens het afdelingsbestuur de jeugdcommissie hartelijk voor de organisatie van deze middag en vraagt de aanwezigen om een applaus. Hiermee werd deze leuke middag voor de jeugdleden afgesloten.

Het afdelingsbestuur.

Bijgewerkt op 4 november 2011 om 19:21 uur

Scroll naar boven