Gezocht commissieleden nieuwe structuur

Sportvrienden,

Op de Algemene ledenvergaderingen van 26 juni en 16 juli jl. hebben de verenigingen besloten om met ingang van 1 januari 2019 de structuur van de afdeling ingrijpend te veranderen.

In plaats van de bekende regio’s met hun besturen wordt er vanaf 1 januari 2019 gewerkt met commissies bestaande uit leden van de 4 vlieggebieden. De vlieggebieden zijn Noord-West, Noord-Oost (nu samen regio 1), Zuid-West (nu regio 3) en Zuid-Oost (nu regio 4).

Het is nu tijd om de commissies gestalte te geven, waardoor leden uit alle vlieggebieden hun inbreng kunnen hebben. Mensen met kennis en ervaring, maar ook enthousiaste leden, zonder ervaring die mee willen denken en werken aan een sterke afdeling 8 GOU met aandacht voor alle specialisaties, grote en kleine liefhebbers en onze duiven, willen wij hierbij als bestuur oproepen om zich aan te melden voor een commissie.

U kunt zich nu aanmelden voor onderstaande commissies en voor u zelf bepalen waar uw expertise en voorkeur naar uitgaat. Aanmelden via het volgende mailadres secretaris@afdeling8gou.nl

Graag zien we de aanmeldingen voor 25 augustus binnenkomen, zodat snel daarna de eventuele gesprekken met het afdelingsbestuur kunnen plaatsvinden

De Commissie zijn:

In de bijlage treft u een profiel aan van de diverse commissies en bijbehorende taken.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 27 juli 2018 om 20:53 uur

Scroll naar boven