Enquête nationaal vliegprogramma

Sportvrienden,

Dit jaar hebben we voor het eerst het nationaal vliegprogramma. Graag zouden we de ervaringen van de verenigingen willen vernemen, zodat we op basis daarvan kunnen bekijken of er aanpassingen gewenst zijn in het vliegprogramma 2016. Dit zullen we dan gebruiken om tot voorstellen voor de NPO te komen. Tevens zullen we de uitkomst hiervan meenemen richting de afdelingsnajaarsvergadering en mogelijk gebruiken voor eventuele verdere bestuursvoorstellen.

Om die reden adviseren wij alle verenigingen dringend om de enquête te gebruiken voor voorstellen met betrekking tot het vliegprogramma 2016 en niet los daarvan met voorstellen te komen. Zodoende kunnen we alles in één keer meenemen gebaseerd op de enquête. Naast de standaard vragen hebben we ook een aantal specifieke vragen over de jonge duiven en zaterdag/zondagverenigingen. De volledige enquête kunt u hier lezen.

We willen de verenigingen verzoeken de enquête voor 20 september in te vullen en daarbij de mening van de leden te raadplegen. U kunt per vraag 1 keer stemmen. Voor het doorgeven van de stemmen, kan de secretaris inloggen op de afdelingssite. Vervolgens vindt hij bij Mijn GOU een link om de enquête  in te vullen. Nadat de eerste enquête is ingevuld, kunt u de tussenstand hier volgen.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 27 augustus 2015 om 22:49 uur

Scroll naar boven