Enquête ledenraadpleging GOU 2019

Sportvrienden,

Als bestuur willen we een beter beeld krijgen over wat er speelt bij de duivenliefhebbers van alle verenigingen, daarom zetten we dit jaar een enquête uit. We kunnen niet alle onderwerpen opnemen in de enquête, maar naar onze mening zijn de belangrijkste zaken opgenomen. De uitkomsten hiervan zullen wij als bestuur meenemen in (beleids)voorstellen van de GOU en zo nodig naar de NPO-ledenraad.

 

Het is wel van belang dat de speler(s) alleen de vragen beantwoordt van de categorie (vitesse/midfond, dagfond, overnacht en jong) die voor hen van toepassing is. Dit staat vermeldt bij de betreffende vraag.

Wij vragen u deze enquête (pdf) met uw leden te bespreken en gaan ervan uit dat elke vereniging deze invult, omdat we alleen op deze manier een goed beeld krijgen.

Alleen de verenigingssecretaris is bevoegd om de enquête digitaal op de site in te vullen. Daarvoor dient u als secretaris in te loggen. Als u vervolgens op Mijn GOU (links bovenin) klikt, zal de enquête zichtbaar worden. Mocht u het wachtwoord vergeten zijn, is er onderaan de website een optie “wachtwoord vergeten” zodat u een nieuw wachtwoord kunt aanvragen. Mocht het dan nog niet lukken, stuur dan een mail naar f.h.jacobs@afdeling8gou.nl. De (tussen)stand wordt hier weergegeven.

Vul voor 1 oktober de enquête in.

Veel succes!

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 7 september 2019 om 19:53 uur

Scroll naar boven