Commissie Ladies League

Sportvrienden en vriendinnen,

logo ladies league

Al eerder bent op de hoogte gesteld dat in onze afdeling dit jaar ook een Ladies League kampioenschap wordt vervlogen. Op Compuclub uitslagen kunt u de verrichtingen volgen. Een 6-tal dames te weten. Esther Noorderijk, Geerlin v. Weeghel, Jacqueline v.d. Beek, Hanny ten Dolle Bartina Janssen, Judth Peters, verdeeld over alle vlieggebieden vormen nu een commissie Ladies League.

Deze dames zullen via Facebook, maar ook via artikelen op onze site, deze dames competitie voor het voetlicht brengen en aantrekkelijker proberen te maken voor dames om deel te nemen. Als eerste is besloten een 4-tal gratis attractievluchten voor de deelnemende dames te organiseren en wel op M27, J30, J34 en N35. In ieder vlieggebied zullen 3 prijzen worden vervlogen. Voorwaarde is wel dat de prijzen alleen gewonnen kunnen worden wanneer op de winnende plaats een dame in de uitslag staat. Er kan slechts 1 prijs per dame worden gewonnen. Op plaats 1, de middelste prijs afgerond naar boven (dus 12,5 wordt plaats 13) en de laatste prijs.

De dames zijn opzoek naar sponsoren voor deze vluchten, waarbij de prijzen ook aantrekkelijk zullen zijn voor dames. De eerste sponsoren, de fam. Eijerkamp en Sangers Pigeons BV zijn reeds binnen en ook voor de kampioenschapsdiploma’s in ieder vlieggebied is reeds een sponsor, de Lindeboom Creatief. Natuurlijk hopen we dat meer sponsoren zich melden. Deze kunnen contact opnemen met tel. Nr. 0647685963 of 0615376753.

Maak de duivensport aantrekkelijker ook voor dames en meld u aan!

Met vriendelijke groeten,
Commissie Ladies League

Bijgewerkt op 12 juni 2021 om 14:33 uur

Scroll naar boven