Afrekenen vluchten en contributie 2020

Sportvrienden,

Met ingang van a.s.  weekend zullen er digitale facturen door de Compuclub worden aangemaakt. Voor alle duiven (vracht- en duiven die over de antenne gaan) wordt naast de vrachtprijs ook 2,2 eurocent in rekening gebracht (administratiekosten e.d.). 

De vrachtduiven dienen handmatig op liefhebber niveau, in winver bij “inkorflijsten” toegevoegd te worden. De betreffende liefhebber(s) toevoegen door op de + knop te klikken en dan het lidnummer invullen en het aantal vrachtduiven. Daarna invliegduiven aanvinken dan worden die liefhebber(s) toegevoegd aan de inkorflijsten. Controle hierop dient door betreffende verenigingsfunctionaris plaats te vinden.

De overige doorgegeven opslagen (ver./cc/overig) worden eveneens vermeld op de afrekening. Voor meer informatie wordt verwezen naar de onlangs gepubliceerde info Compuclub op onze site.

Digitale afrekeningen

 

 

De verenigingspenningmeester kan de afrekening downloaden/inzien op de site van de Compuclub, teweten: https://www.compuclub.nu/uitslag/inloggen.php.  Deze kan hij vervolgens mailen (of versturen) naar de liefhebber. Indien de verenigingspenningmeester nog geen inlogcode heeft, kan hij deze aanvragen via: https://www.compuclub.nl/Nederland/contact.php

In het kader van de AVG wordt geadviseerd een account aan te maken op naam van de vereniging. Het beheer/verantwoording van dit account ligt bij het bestuur van de vereniging. De penningmeesters van de vlieggebieden zullen vervolgens de bedragen op verenigingsniveau incasseren (ongewijzigd).

Contributie

De verschuldigde contributie over 2020 zal in de week van 1 juni worden geïncasseerd. Wilt u verzorgen voor voldoende saldo op de rekening!

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 27 mei 2020 om 18:03 uur

Scroll naar boven