Argenton NU afgelast

Sportvrienden,

Gaarne willen we uw aandacht vragen voor het onderstaande schrijven van het bestuur van de Noordelijke Unie. Hierin staat de verdere toelichting over het af lassen van Argenton.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Allen

Door het af lassen van de Nationale dagfond vlucht vanuit Chateauroux, blijven er voor de dagfond voor de NU slechts 2 vluchten over. Uit overleg van de vervoerscommissies binnen ons werkgebied kwam tevens naar voren dat de afdelingen financieel geen bijdrage willen leveren aan de “attractie vlucht” Argenton van de NU welke gepland staat op 1 augustus a.s. Verder hebben de afdelingen allen aangegeven de afgelaste vlucht van Chateauroux niet te willen vervangen door Argenton.

Al met al is de verwachting dat de deelname aan Argenton, in een weekend waarin ook nog Bergerac en Perpignan op het programma staan, zeer minimaal zal zijn. De NU heeft nog geen body om een dergelijk financieel risico te nemen. Na overleg in ons bestuur zijn wij tot de conclusie gekomen dat, hoe jammer ook, het beter is om voor dit jaar Argenton te schrappen. We zijn er ons bewust van dat hiermee de dagfond voor NU weleens ten einde kan zijn. Hierover zullen wij ons de komende vergaderperiode maar eens moeten buigen.

Het heeft geen zin om de deelname aan Chateauroux (komend weekend) af te wachten. Op basis van deelname aan deze vlucht kan geen goede schatting worden gemaakt voor de deelname op Argenton. Immers Chateauroux telt overal wel mee en Argenton nergens. In afdeling 10 is het nog maar de vraag of er überhaupt aan Chateauroux wordt deelgenomen.

Het lijkt mij dan ook beter om nu de liefhebbers te informeren, zodat wellicht hierdoor meer deelname komt op Chateauroux en/of Bergerac. Duiven hoeven niet ingehouden of gespaart te worden voor Argenton.

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Ik verzoek de secretarissen deze mail te verspreiden onder haar leden.

Met vriendelijke groet,

Bestuur NU

Bijgewerkt op 15 juli 2015 om 21:27 uur

Scroll naar boven