Afscheid oud-bestuursleden

Op vrijdag 4 april 2008 heeft het bestuur van Afdeling 8 GOU afscheid genomen van enkele oud-bestuursleden. Dit gebeurde in een informele sfeer tijdens een etentje waarvoor ook de partners van de oud-bestuurders waren uitgenodigd.

Want ook zij hebben zich al die tijd in meer of mindere mate ingezet, alleen al door hun mannen de gelegenheid te geven om zoveel vrije tijd te steken in het uitvoeren van hun taken.

 

De uitnodigingen vielen uiteindelijk op de deurmatten van de heren Dick Lindner, Driekus van de Essenburg en Jacco Dirksen. Om 19:00 kon het feest beginnen in restaurant De Hucht in Elst. Het gezelschap bestond uit de bestuursleden Henk Brom, Frank Jacobs, Gerard Kok, Bram Scherpenzeel en Peter Visser, de drie eerder genoemde oud-bestuursleden en de meeste partners. We werden verwelkomd met een glaasje champagne en na enige tijd was iedereen aanwezig. 

 

Het restaurant is gevestigd in een oude herenboerderij en heeft daardoor een bijzondere uitstraling. Er werd een aparte kamer voor ons gezelschapgereserveerd, zodat de bijeenkomst in intieme sfeer kon plaatsvinden en we door niemand gestoord werden. Alleen het bedienend personeel kwam gelukkig regelmatig binnen. Na de eerste gang nam de voorzitter het woord om aan een uitgebreid woord van dank te beginnen. 

 

Voorzitter Bram Scherpenzeel beschreef op ludieke wijze de drie verschillende persoonlijkheden en onderstreepte daarbij ieders karakteristiek met zijn goede en soms ook mindere kenmerken. En zoals bij ieder mens geldt ook voor deze bestuurders: wie werkt maakt ook fouten. Maar bovenal, deze mensen hebben zich in alle die jaren enorm ingezet. Met name Dick en Driekus die er vanaf  het begin van de oprichting van onze afdeling bij zijn geweest. Jacco is wat korter aan boord geweest maar heeft  in die periode de financiële verslaglegging kundig en keurig op orde gebracht.

 

De voorzitter kon het dus mooi vertellen en met de scherpe opmerkingen van Dick er tussendoor, dan heb je de lachers op je hand. Terwijl de tweede gang al op tafel stond hebben we als bestuur nogmaals een duidelijke waardering uitgesproken voor al het werk dat deze heren hebben gedaan. 

 

Het is in de privésfeer vaak al moeilijk om een geschikt cadeau te vinden als er wat te vieren valt en dat viel nu dus ook niet mee. Wij hebben gemeend om gezien het verschil in dienstjaren toch ook een klein verschil in waardering te moeten maken. Dat was overigens voor iedereen een heldere zaak. Voor Dick en Driekus waren er prachtige gouden spelden in de vorm van een duif en voor Jacco was een schitterende pennenset. Voor het opspelden werden beide dames uitgenodigd en die taak hebben zij met succes volbracht. 

 

Frank had gelukkig nog een klein fotocameraatje bij zich en zodoende hebben we ook nog wat leuke plaatjes kunnen schieten van dit evenement – zie de Fotogalerij. Na nog enkele extra woorden van dank en mooie bloemen voor de dames had iedereen wel zin in het hoofdgerecht. Het was al met al goed verzorgd en heel gezellig. Op deze manier leer je elkaar ook weer wat beter kennen en dat komt de samenwerking alleen maar ten goede. Ook belangrijk. 

 

Kortom, het was een gezellige avond en het afdelingsbestuur denkt hiermee de oud-bestuursleden een mooi afscheid te hebben gegeven waaruit ons aller waardering voor het gedane werk mag blijken.

 

Het afdelingsbestuur.

 

Bijgewerkt op 25 juni 2008 om 16:44 uur

Scroll naar boven