Afscheid Jan van Gent

Sportvrienden,

Op 23 mei jl heeft een afvaardiging van het bestuur afscheid genomen van Jan van Gent. Zoals u weet heeft Jan zijn functie als penningmeester en bestuurslid van de GOU per 31-12-2015 neergelegd. Hij heeft ruim 7 jaar zitting gehad in het bestuur als penningmeester en de afgelopen 2 jaar tevens als afdelingsconcoursleider. In deze periode maakte hij ook deel uit van diverse commissies. Hij was een gedreven bestuurder die veel tijd heeft gestoken in het bestuurlijk werk. Wij zijn hem dan ook erkentelijk voor het vele werk dat hij als bestuurder voor de GOU heeft verricht. Tevens een dankwoord aan zijn vrouw die Jan de nodige avonden heeft moeten “missen”.

Hij kan nu meer tijd vrijmaken voor gezin en (klein-)kinderen en natuurlijk voor de duiven zelf. Dat dit hem dit geen windeieren heeft gelegd blijkt wel uit de 1e prijs in Regio 3 op Quiévrain.

Wij wensen Jan alle goeds voor de toekomst en dat hij nog veel plezier mag beleven aan de duivensport, niet als bestuurder maar als postduivencoach.

W. van Laar (rechts) bedankt Jan van Gent (links) voor zijn inzet voor de afdeling

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 8 juni 2016 om 19:19 uur

Scroll naar boven