Abonneren op de nieuwsbrief

Sportvrienden,

Zoals eerder al eens aangegeven hebben we gewerkt aan nieuwe functionaliteit om leden van Afdeling 8 GOU de mogelijkheid te bieden zich op onze nieuwsbrief te abonneren. Die functie is inmiddels gerealiseerd en is sinds korte tijd ook beschikbaar op onze website. Sommige leden hebben hem zelfs al gevonden en zich spontaan ingeschreven! De nieuwsbrief wordt ingezet om abonnees op de hoogte te stellen van nieuwe berichtgeving. In principe wordt er voor ieder bericht een nieuwsbrief verstuurd. Het gaat daarbij om nieuwsberichten en vergaderberichten, niet om lossingsberichten. In sommige gevallen zullen we berichten bundelen. Dan kan er wat tijd tussen zitten.

Verenigingssecretariaten ontvangen altijd een nieuwsbrief maar als je niet afhankelijk wilt zijn van wanneer zij een bericht doorsturen of je wilt de informatie liever zo snel mogelijk ontvangen, abonneer je dan zélf op de nieuwsbrief. Dan krijg je het altijd uit eerste hand.

Hoe schrijf je je in voor de nieuwsbrief?

In principe is het vrij eenvoudig. Door je op basis van je lidnummer te registreren op de website word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Je kunt je ook altijd weer afmelden. De registratielink vind je door rechtsboven op het account-icoontje te klikken. Je komt dan op de login-pagina. Direct onder de knop “Inloggen” vind je de link “Registreren”. Vul de gevraagde gegevens in en klik op “Indienen”. Je ontvangt een bevestigingsmail met een verificatielink. Daarmee kun je zelfstandig je account activeren. Dat is alles. Inloggen mag maar hoeft niet. Inloggen is wél nodig als je je bijvoorbeeld weer af zou willen melden.

Had je al een account?

Een aantal leden had nog een account vanuit de oude website. Een vergelijking met de huidige ledenadministratie leverde echter zoveel uitval en vervuiling op dat we hebben besloten om met een schone lei te beginnen. Alle oude accounts (behalve die van verenigingssecretariaten) zijn daarom verwijderd. Verenigingssecretarissen hoeven zich dus niet opnieuw met hun lidnummer te registreren.

Spelregels

We hebben een aantal spelregels opgesteld. Die staan ook op de website maar voor de volledigheid vermelden we ze hieronder nog even. In principe niets bijzonders. De registratie op basis van lidnummer is gedaan omdat we beperkt worden in de hoeveelheid mail die we mogen verzenden en daarom willen we het ook graag beperken tot de eigen leden met een serieuze interesse.

  1. Inloggen is voorbehouden aan leden van verenigingen behorend tot Afdeling 8 GOU.
  2. Aanmelden wordt uitsluitend toegestaan op basis van een officieel, persoonlijk toegekend en geldig lidnummer van Afdeling 8 GOU. Niet-verifieerbare aanmeldingen worden verwijderd.
  3. Bij aanmelding word je automatisch geabonneerd op de nieuwsbrief. Voor alle nieuws- en vergaderberichten wordt een nieuwsbrief verstuurd, niet voor lossingsberichten. Je kunt je te allen tijde af- en weer aanmelden via het menu Mijn GOU.

Tip: Vul je lidnummer in zonder streepje of spatie, dus alleen de 8 cijfers.

NB: Wil je als combinatie de nieuwsbrief op meerdere emailadressen ontvangen? Registreer dan niet op basis van je combinatienummer maar op basis van je persoonlijke lidnummer. Er kan immers maar één emailadres aan een account worden gekoppeld. Ieder combinatielid kan zich dan persoonlijk registreren.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 4 april 2024 om 20:41 uur

Scroll naar boven