Aanvraag NIC en Ladies League

Sportvrienden,

Aanvraag NIC: Op 10 april hebben wij het aanvraagformulier NIC op onze site gepubliceerd, met daarbij de opmerking dat deze volledig ingevulde aanvraag uiterlijk 3 mei binnen moest zijn bij wedvluchten@afdeling8gou.nl. Uit de binnengekomen aanvragen blijkt dat zelfs grote verenigingen met veel fond-liefhebbers deze aanvraag niet hebben ingestuurd. Wij zijn genegen de aanvraag termijn nog eenmaal te verlengen tot uiterlijk zaterdag 7 mei aanstaande. Daarna moeten deze ter goedkeuring naar de NPO.

Onderstaand treft u dit formulier nogmaals aan.

aanvraagformulier NIC 2022 

Ladies League: Zoals wij als afdeling vorig jaar reeds hadden bepaald dienen liefhebbers die de speciale ladies League ringen hebben deze ook in de zetten op een naam van een dame. De NPO heeft dit jaar bepaald dat duiven die op naam van de mannelijke liefhebber staan niet in aanmerking komen voor kampioenschappen of attractieprijzen. Helaas blijken ook nu weer in de eerste uitslagen namen van mannelijke liefhebbers voor te komen.

In Winver kan de computer man/vrouw in de basisgegevens van de liefhebber onderin de naam invullen van de dame waarvoor deze duiven in de uitslag komen. Hiervoor is door Compuclub een speciale ruimte gecreëerd. Laat dit s.v.p. invullen om teleurstellingen te voorkomen en de Ladies League ringen gebruiken waar ze voor zijn bedoeld.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 3 mei 2022 om 11:32 uur

Scroll naar boven