Aanpassingen vluchten week 30

Sportvrienden,

Aangezien er voor donderdag en vrijdag hoge temperaturen worden voorspeld heeft het bestuur besloten om de vlucht M30 Morlincourt voor oude duiven ook op vrijdag in te korven. Op vrijdag worden dus M30 en J30 ingekorfd . Dit zijn twee aparte vluchten en moeten ook apart ingekorfd worden. Op de jonge duiven vlucht mogen geen oude duiven mee.

M30 Morlincourt voor de oude duiven moet worden aangeleverd in de loodsen tussen 20.00 en 21.00 uur zodat de auto op tijd kan vertrekken naar de losplaats. De jonge duiven zullen worden opgehaald. De ophaalroute’s zullen ongeveer een half uur later beginnen. Wanneer een vereniging geen jonge duiven inkorft moet dit donderdag avond worden door gegeven aan de contactpersoon van de vervoerscommissie. Zodat de wagen niet voor niets langs komt.

Omdat we twee vluchten op vrijdag inkorven zullen we dit zien als een gecombineerde vlucht en zullen er dus totaal minimaal 5 inkorvende leden moeten zijn. Omdat het aantal jonge duiven vooral in zuid sterk gedaald is zullen vanaf volgende week de vluchten F31  F32  F33  F35 en F37 moeten worden aangeleverd, dit geldt dus voor de gehele afdeling.

 
Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 23 juli 2019 om 10:47 uur

Scroll naar boven