N33 Lossingen Meer (Noord) & St Job in ’t Goor (Zuid)

Sportvrienden,
 

Na lang wachten gisteren en pogingen om te kunnen lossen pakken we vandaag de draad weer op. De duiven zijn gisteren voorzien van voer en de duiven kunnen permanent drinken. De wagens van Zuid zijn i.t.t. wat gisteren vermeld stond niet naar Duffel, maar naar St Job in ’t Goor gereden, die van Noord staan in Meer. Volgens afdelingsbesluit zullen de vlieggebieden afzonderlijk gelost worden.

Situatie 8.30 uur
Zoals gisteren al te voorzien was zal ook vandaag ons geduld op de proef gesteld worden. De frontale zone verplaatst zich momenteel naar Duitsland en de daarachter liggende bewolking moet eerst opgelost en weggetrokken zijn. De verwachting is dat dat vanaf 13 uur het geval zal zijn. Omstreeks 12 uur zullen we nadere informatie geven.

Situatie 12 uur
Het betere weer heeft de de westelijke provincies bereikt. Het is nu wachten tot het doorzet en ook de vlieglijn goed wordt. Er wordt overlegd met de afdelingen 7,9 en 10 over mogelijke lossingstijden. We hopen dat de opklaringen ook op de vllieglijn doorbreken en we vanaf 14 uur kunnen lossen. Nader bericht volgt.

Situatie 14.20 uur
Het weer is op de losplaats Mee snel aan het opknappen en de zon komt er bij. Ook de vlieglijn wordt beter. Er is hoge bewolking maar ook daar komt op plekken de zon erbij. We zullen in Meer eerst NO lossen om 14.40 uur en daarna NW om 14.50 uur. De eerdere berichtgeving over de lostijden was niet juist.
Beide groepen hadden een zeer snel vertrek.

Situatie 15.35 uur
Ook in St Job in ’t Goor is het goed weer geworden met de zon erbij. Zuid-Oost wordt gelost om 15.50 uur en Zuid-West om 16.05 uur.

 

Vlieggebied Noord – Losplaats
Noord-West Meer
Duiven worden gelost om 14.50 uur

 
 
Noord-Oost Meer
Duiven worden gelost om 14.40 uur

 

Vlieggebied Zuid – Losplaats
Zuid-West St Job in ’t Goor
Duiven worden gelost om 16.05 uur
 
Zuid-Oost St Job in ’t Goor
Duiven worden gelost om 15.50 uur

 

Met vriendelijke groeten,
De Lossingscommissie

Bijgewerkt op 18 augustus 2019 om 7:32 uur

Scroll naar boven