Lossing Meaux M28

Sportvrienden,

Situatie 7 uur
Ook vandaag zit een vroege lossing er niet in. Het is sowieso de vraag of er in Meaux wel gelost kan worden. Zoals vaker zit het grootste probleem op dit moment in België waar over een groot gebied lage bewolking en plaatslijke (mot)regen aanwezig is. Ook op de losplaats zijn de weersomstandigheden nog niet goed. Daarom is besloten om te wachten.

Situatie 9 uur
Ten noorden van Meaux  is het weer in Noord-Frankrijk en België niet goed: nog steeds lage bewolking en plaatselijk motregen. De verwachting is dat dit de komende uren zo zal blijven. Omdat de vooruitzichten op weersverbetering zeer twijfelachtig zijn en de verwachting voor morgen alleen maar slechter is besloten terug te rijden richting Menen. Rond 12 uur hopen we verdere mededelingen te kunnen doen.

Situatie 13.15  uur
De wagens zijn aangekomen in België, maar daar is de weersituatie niet geschikt om te lossen. In geheel Begië is veel lage bewolking aanwezig met op plaatsen ook motregen. Deze omstandigheden maken een verantwoorde lossing niet mogelijk. Besloten is om verder terug te rijden naar Nederland.
Nader bericht volgt.

Situatie 15.30 uur
De duivenwagens zijn inmiddels aangekomen bij de grens in Meer. Ook hier zijn de weersomstandigheden nog steeds niet goed om te lossen. Besloten is om door te rijden richting Den Bosch, waar het weer stukken beter is. In de namiddag zullen de duiven daar gelost worden. De lostijden verschijnen op SBS6 TT. Zodra de coördinaten bekend zijn zullen deze ook op deze site gepubliceerd worden. Verenigingen kunnen indien ze dat wensen een onderling concours houden. Het concours telt niet mee voor de kampioenschappen van afdeling, regio enz.

Situatie 16.30 uur
De duiven worden gelost te Hedel-'s Hertogenbosch. Regio Noord om 16.45 uur en Regio Zuid (3+4) om 16.55 uur. De coördinaten zijn Lat 514254,2 Long 051724,4

Met vriendelijke groeten,
De Lossingscommissie.

Bijgewerkt op 12 juli 2014 om 6:44 uur

Scroll naar boven