J33 Uitgestelde Lossing Feluy Noord & Zuid

Sportvrienden,

Hieronder vindt u de ontvangen berichtgeving ten aanzien van de regio lossingen.

Regio Noord – Feluy
Noord-West
Update: we rijden terug naar Duffel. We kijken of een lossing mogelijk is. Nader bericht volgt om 11.00 uur. Update 11.15: Helaas is het in Duffel ook geen goed weer. Vandaag geen wedvlucht. We kijken of we naderbij in Nederland de duiven nog kunnen lossen. Nader bericht volgt om 13.00 uur. Update: Helaas zijn de omstandigheden naderbij niet gunstiger. We gaan terug naar de loods. De duiven kunnen daar naar verwachting om 14.45 uur opgehaald worden.  
Noord-Oost
Zie Noord-West.

Regio Zuid – Feluy
Zuid 
Duiven gaan terug naar de loods. Nader bericht volgt. Update: de duiven kunnen vanaf 15.00 uur afgehaald worden in de loods.

Zuid 4
Sportvrienden, alhoewel de vooruitzichten voor vandaag niet geweldig waren is gisteren besloten om over te staan omdat dit in de regio vergadering zo is afgesproken. Helaas ziet het er ook voor vandaag, vooral aan de oostkant, niet goed uit. We wachten de meest recente weersverwachting  af en zullen op basis hiervan besluiten wat we gaan doen. Nadere berichtgeving volgt uiterlijk 10.00 uur.  
Update: Gezien de vooruitzichten is besloten naar Duffel terug te rijden. We hopen dat een lossing op deze kortere afstand mogelijk is. Nader bericht volgt om 11.00 uur.
Update 11.00 uur: Helaas ziet het er ook niet goed uit in Duffel. We gaan terug naar de loods in Huissen. Concoursleiders van de verenigingen graag contact opnemen met Dik Peters over de afhandeling. Update: de duiven kunnen vanaf 15.00 uur afgehaald worden in de loods.

Met vriendelijke groeten,
P.J.H. Pennekamp
(ps. bovenstaande berichtgeving is gebaseerd op de verstrekte informatie van de regio's)

Bijgewerkt op 16 augustus 2015 om 7:30 uur

Scroll naar boven