Lossingsinformatie
Nieuwsberichten
Vergaderstukken
Lossingsinformatie
Nieuwsberichten
Vergaderstukken

Lossingsinformatie

  • Lossing F36 Courtisols en N36 Niergnies
    Sportvrienden, Situatie 08.45 uur: Niergnies:de wagens worden klaar gemaakt voor een lossing om 09.15 uur. Situatie 07.30 uur: Op beide losplaatsen prachtige zichten, op de vlieglijn vanaf de Nederlandse grens mist en slechte zichten vanaf 10.00 uur sterk verbeterend. Daarom Courtisols al gelost en Niergnies nog wachten. Afdeling Courtisols: 07.30 uur Afdeling Niergnies: 09.15 uur We wensen iedereen een mooie… Lees meer: Lossing F36 Courtisols en N36 Niergnies

Nieuwsberichten

Vergaderstukken

  • Definitieve agenda voorjaarsvergadering 4 maart 2024
    Sportvrienden, Bijgaand treft u de definitieve agenda aan voor onze voorjaarsvergadering op 4 maart 2024 inclusief aanvullende stukken. Met vriendelijke groet,Bestuur afdeling 8 GOU Bijlagen: Bijgewerkt op 8 februari 2024 om 20:32 uur

Teletekstwinnaars

De ereplaatsen op teletekst! Een prachtig resultaat. Alle teletekstwinnaars, gefeliciteerd met jullie prachtige overwinningen!

Uitslagen

Afdeling
Teletekst

Kampioenschappen

De lijst der lijsten. Waar het uiteindelijk toch om te doen is. Alle lof voor de kampioenen van onze afdeling!

Coördinaten
Informatieboek
Nationale Concoursen
Nationale Inkorfcentra
Vliegprogramma

Van tijd tot tijd worden er de mooiste kiekjes geschoten. En soms wellicht ook minder mooie. Maar toch is het altijd leuk om deze unieke beelden weer eens terug te zien!

Ook bewegende beelden ontbreken niet. Via ons Youtube-kanaal kun je bijvoorbeeld beeldmateriaal van duivenlossingen zien.

Uitslagbestanden en andere specifieke documenten zijn te vinden in onze bestandenbibliotheek. Vergaderstukken e.d. worden juist als bijlage aan een bericht toegevoegd.

Voor het eerst?

Heb je voor het eerst interesse in de duivensport, kijk dan eens bij de NPO (duivensportbond) voor meer informatie over het houden van postduiven.

Duif gevonden?

Als je een verdwaalde postduif hebt gevonden die voorzien is van een voetring kun je via de zoekfunctie bij de NPO de eigenaar achterhalen.

Scroll naar boven